Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Працівники Іллічівського районного суду м. Маріуполя взяли участь у тренінгу щодо питань емоційної компетентності та подолання конфліктів за програмою ООН

14 грудня 2017, 08:56

       В рамках діяльності за напрямком "Громадська безпека та соціальна згуртованість" Прогрмаою Розвитку ООН проведено тренінг щодо розвитку комунікаційного потенціалу працівників судів, у роботі з ВПО, ветеранами АТО, постраждалими від гендерного насилля та особами, що перебувають у складних життєвих обставинах.

      Проведення такого тренінгу є важливим етапом на шляху побудови ефективної співпраці та більш ефективного доступу до правосуддя для усіх без виключення верств населення, у тому числі особам, які перебувають у особливому емоційному стані. 

      Тренінг проводили досвідчені тренери, представники ГО "Інститут розвитку соціальної згуртованості" та спеціалісти з впровадження відновних практик, в тому числі організації діяльності Шкільних Служб Порозуміння.

     

 

  Розглядались питання:

  • управління емоціями в конфлікті;
  • алгоритми аналізу конфліктних ситуацій, в тому числі, гендерних;
  • стратегії поведінки в конфлікті;
  • психотехнічні прийоми, які дозволяють упевнено себе вести в спірних ситуаціях;
  • практики відновлення психологічного стану.

     Працівники Іллічівського районного суду м. Маріуполя з радістю сприйняли змогу підвищення рівня професійної компетентності та розвитку своїх комунікаційних здібностей, відзначили високий рівень професіоналізму тренерів та організації заходу та висловлюють подяку за можливість бути залученими до таких корисних та важливих тренінгів.

За повідомленням прес-служби суду