Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Другому учаснику резонансного ДТП у м. Харкові продовжено строк дії запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою

13 грудня 2017, 23:40

Інформуємо про результати розгляду клопотання слідчого про продовження строку дії запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою Геннадію Дронову.

         В судовому засіданні розглянуті клопотання, подані сторонами, та заслухані сторони кримінального провадження з обґрунтуванням їх доводів.

         За результатами розгляду клопотання слідчого про продовження строку дії запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою відносно Геннадія Дронова  за фактом  резонансного ДТП, що сталося 18 жовтня 2017 року в центрі міста, слідчим суддею Київського районного суду м. Харкова Муратовою С.О. 13 грудня 2017 року винесено ухвалу та проголошено її повний текст. 

         Клопотання слідчого про продовження строку дії запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою Геннадію Дронову,– задоволено частково.

         Ухвалою слідчого судді Київського районного суду м. Харкова продовжено підозрюваному Геннадію Дронову, строк тримання під вартою в Харківській установі виконання покарань (№ 27) в межах строку досудового розслідування на 60 (шістдесят) днів - до 10 лютого 2018 року включно, без визначення застави.

        В іншій частині в задоволенні клопотання – відмовлено.

        В порядку ст. 206 КПК України ухвалено забезпечити невідкладне проведення судово-медичного обстеження підозрюваного Геннадія Дронова, організацію проведення якого доручити слідчому слідчого відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП в Харківській області.

         З повним текстом ухвали зацікавлені особи мають можливість ознайомитися в Єдиному державному реєстрі судових рішень після її  проголошення.

         Ухвала може бути оскаржена безпосередньо до Апеляційного суду Харківської області протягом п’яти днів з дня її проголошення, а Дроновим Г.О. - в той же строк, але з моменту вручення їй ухвали суду.

            Нагадуємо та закликаємо утримуватись від попередніх висловлювань з приводу доводів учасників процесу, оскільки судовий процесс має відбуватися в спокійній обстановці, у тиші, що є запорукою якості правосуддя.

            Про це слід пам'ятати всім.

 

За повідомленням прес-служби суду