Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Господарському суді Черкаської області проведено "День відкритих дверей"

15 листопада 2017, 15:33

Сьогодні, 15 листопада 2017 року, у господарському суді Черкаської області відбувся День відкритих дверей. У заході взяли участь студенти 1-го курсу Черкаського державного технологічного університету (ЧДТУ).

     У рамках зустрічі студенти прослухали лекцію судді-спікера господарського суду Черкаської області Кучеренко Оксани Іванівни на тему: «Історичний нарис становлення господарського суду Черкаської області». Під час лекції студенти дізнались про становлення господарського судочинства на Черкащині.

Керівник апарату суду Жицька Г.М. та заступник керівника апарату Рикунова Л.М. розповіли про порядок звернення до суду та фіксації судового процесу, структуру апарату суду та особливості проходження державної служби. Старший судовий розпорядник Лисенко Р.М. розповів про особливості проведення судових засідань в режимі відеоконференцзв’язку, прес-секретар суду Агапов А.В. ознайомив з основними функціями та напрямками діяльності прес-служби суду.

Для відвідувачів було проведено екскурсію приміщенням суду. Студенти завітали до канцелярії та архіву суду, аналітично-статистичного відділу та бібліотеки, де мали змогу отримати відповіді на свої запитання про роботу суду, а також ознайомились з функціоналом офіційного веб-сайту суду.

Джерело

За повідомленням прес-служби суду