Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У справі щодо чоловіка, обвинуваченого у вчиненні шахрайських дій з використанням сайту оголошень змінено обвинувачення

14 листопада 2017, 17:22

Триває судовий розгляд у кримінальному провадженні за обвинуваченням 24-річного місцевого мешканця, у вчиненні кримінального правопорушення за ч.3 ст.190 КК України.

Нагадаємо, відповідно до обвинувального акту чоловік розміщував на сайті оголошень «OLX» пропозиції щодо продажу комп’ютерної техніки, не маючі наміру її продавати. Підшукував клієнтів та надсилав їм договори купівлі-продажу, на підставі яких вони перераховували грошові кошти, проте техніку, за яку платили останні, обвинувачений їм не надсилав.

Слідством встановлено понад 30 таких випадків, внаслідок чого потерпілі перерахували обвинуваченому близько 300 тис гривень.

Прокурор під час судового розгляду заявив клопотання про зміну обвинувачення.

Зміни стосувались уточнення в обвинувальному акті даних щодо місця вчинення кримінальних правопорушень зокрема у Центральному районі м.Миколаєва.

У судовому засіданні, що відбулось 14.11.2017 року, прокурор надав суду заяви потерпілих, відповідно до яких вони ознайомленні зі змінами в обвинувальному акті та підтримують їх у повному обсязі.

Обвинувачений просив надати йому три дні для ознайомлення зі змінами.

З огляду на це, суд під головуванням судді Світлани Гречаної ухвалив оголосити у засіданні перерву до 10.00 год 20.11.2017 року для надання обвинуваченому можливості підготуватися до захисту проти нового обвинувачення.

 Джерело

За повідомленням прес-служби суду