Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Зарічний районний суд м. Суми звертає увагу громадян, що обіг електронних документів між судом та учасниками судового процесу здійснюється судом в односторонньому порядку

14 листопада 2017, 10:27

У зв’язку з різким збільшенням надходження на електронну адресу Зарічного районного суду м. Суми процесуальних документів, що можуть бути предметом судового розгляду (позовних заяв, скарг на постанови слідчих, заяв про роз’яснення судових рішень, про повернення судового збору, про відвід судді та інших)звертаємо увагу громадян!

Обіг електронних документів між судом та учасниками судового процесу здійснюється відповідно до Тимчасового регламенту надсилання судом електронних документів учасникам судового процесу, кримінального провадження в односторонньому порядку – судом особам, які беруть участь у справі.

А тому будь-які документи, що підлягають процесуальному розгляду (позови, заяви, клопотання, скарги тощо, учасникам судового процесу, чи їх представникам, необхідно особисто подавати до канцелярії суду або надсилати їх поштою на адресу суду: вул. Академічна, 13, м. Суми, 40030.

Одночасно наголошуємо, що офіційні електронні адреси призначені для службового листування між ДСА України, ТУ ДСА України, судами, офіційними представниками інших органів і установ, а також офіційними представниками міжнародних організацій (п.8.2.1. Положення про порядок використання ресурсів локальної обчислювальної мережі в ДСА України, територіальних управліннях ДСА України, місцевих та апеляційних судах загальної юрисдикції).

У зв’язку з цим основна функція офіційної електронної адреси полягає у швидкому і ефективному обміну інформацією між зазначеними органами, установами і організаціями.

Джерело

За повідомленням прес-служби суду