Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Апеляційному суді Житомирської області пройшов семінар-практикум щодо особливостей проведення експертиз

18 жовтня 2017, 10:12

   13 жовтня 2017 року в Апеляційному суді Житомирської області експертно-правова група «Незалежний інститут судових експертиз» (НІСЕ) у рамках виїзної програми «Територія довіри» провела семінар-практикум щодо особливостей проведення експертиз для суддів апеляційного та місцевих судів області.

 

         Голова Апеляційного суду Житомирської області Юрій Жизнєвський привітав присутніх та представив експертів інституту – лекторами на заході виступили Наталія Алікіна та Валентина Апанасенко.

 

 

         Пані Наталія – психолог, судовий  експерт за спеціалізацією «Психологічна експертиза» – розповіла про особливості призначення й проведення судово-психологічної експертизи в кримінальному та цивільному процесах, а також збору усіх необхідних для цього документів.

         Про тонкощі будівельно-технічної експертизи присутнім доповіла пані Валентина. Її виступ містив цікаві відомості щодо головних завдань, орієнтовного переліку вирішуваних питань, особливостей тощо цього виду експертизи.

         Матеріали семінару неабияк зацікавили учасників заходу та в подальшому стануть у нагоді в практичній діяльності суддів обох інстанцій при призначенні різноманітних експертиз при розгляді судових справ.

 

        

 

Джерело

За повідомленням прес-служби суду