Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підозрюваного у нанесені тяжких тілесних ушкоджень взято під домашній арешт

20 вересня 2017, 13:23

До Овідіопольського районного суду Одеської області надійшло клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту щодо чоловіка, які підозрюються у вчиненні  кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження).  

 Клопотання мотивовано наступним: досудовим розслідуванням установлено, що підозрюваний І. на своєму автомобілі, Литовської реєстрації, хотів заїхати на територію АФ «Нива», що розташоване за адресою: Одеська обл., Овідіопольський р-н, вул.Стара Люсдорфська дорога,7. В цей час, на перехідної, вищевказаного підприємства, перебував  У., що виконував обов’язки охоронника, який не пропускав автомобіль І. на територію даного підприємства. Далі, між І. та У. виникла словесна перепалка в результаті якої, І. вийшов зі свого автомобіля та наніс декілька ударів, долонею руки в область голови У., після чого І., повернувся до автомобіля та сів за кермо і хотів їхати. В цей час, У. побіг до будівлі де виконував свої обов’язки, взяв звідти металевий предмет, після чого повернувся до вищевказаного автомобіля за кермом якого з увімкненим двигуном, перебував І., та почав наносити механічні пошкодження автомобілю, а саме бити лобове скло. І. побачивши, що У. наносить механічні пошкодження його автомобілю, натиснув на педаль газу автомобіля та переїхав У., після чого зник з місця скоєння злочину.

Після отриманих тілесних ушкоджень, У., був доставлений до МКЛ №11 з діагнозом: тяжка черепно-мозкова травма, політравма, від яких помер в лікарні. Своїми діями І., спричинив У. тяжке тілесне ушкодження, що спричинило  смерть потерпілого

Суд, вислухавши думки учасників процесу, дослідивши матеріали клопотання, матеріали кримінального провадження, ухвалив:клопотання слідчого задовольнити та застосувати до підозрюваного запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, строком до двох місяців.

Джерело