Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Щодо розгляду кримінального провадження відносно голови та начальника юридичного відділу Битицької сільської ради Сумської області

20 вересня 2017, 10:31

19 вересня 2017 року, у зв’язку із перебування одного судді зі складу колегії у відпустці, не відбувався розгляд кримінального провадження відносно голови та начальника юридичного відділу Битицької сільської ради, які обвинувачуються у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 368 КК України (одержання службовою особою, яка займає відповідальне становище, неправомірної вигоди в особливо великому розмірі для себе, за вчинення дій в інтересах того, хто дає неправомірну вигоду, з використанням наданої їм влади та службового становища, за попередньою змовою групою осіб, поєднане з вимаганням).

Наступне відкрите судове засідання відбудеться о 14 год. 00 хв. 27 вересня 2017 року.

Справа розглядається колегіально: головуючий суддя – Шершак М.І, судді – Грищенко О.В., Клименко А.Я.

Пошук в ЄДРСР судових рішень по вказаному провадженню можна здійснити за номером 591/5513/16-к.

Інформаційно: голова та начальник юридичного відділу Битицької сільської ради Сумського району підозрюються у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 368 КК України (одержання за попередньою змовою групою осіб неправомірної вигоди в особливо великому розмірі – за позитивне вирішення питання про укладення угоди та надання в оренду земельної ділянки).

 

Джерело

 

За повідомленням прес-служби суду