Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Представники судової влади беруть участь у щорічній нараді з питань людського виміру у Польщі

19 вересня 2017, 19:26

19–20 вересня 2017 року у місті Варшаві проходить Щорічна нарада з питань людського виміру  - найбільша конференція в Європі з питань прав людини та демократії, організована Бюро ОБСЄ з демократичних інститутів і прав людини.

В її роботі беруть участь представники урядів, інститутів громадянського суспільства, експерти та науковці, які опікуються правозахисною тематикою.

На форумі держави–​​учасники ОБСЄ обговорюють виконання зобов’язань у сфері людського виміру, які були прийняті на основі консенсусу в ході попередніх зустрічей ОБСЄ на вищому рівні або на зустрічах Ради міністрів.

Захід проводиться Організацією з безпеки та співробітництва в Європі відповідно до виконання державами-учасницями зобов’язань у людському вимірі. Робочий візит Сергія Козьякова відбувається в рамках Проекту «Гарантування дотримання прав людини при здійсненні правосуддя», що впроваджується координатором проектів ОБСЄ в Україні.

Серед учасників форуму - Ректор НШСУ Микола Оніщук, Голова ВККСУ Сергій Козьяков, суддя Верховного Суду України Олександр Прокопенко. 

За повідомленням прес-служби НШСУ

Джерело