Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

НШСУ спільно з Апеляційним судом міста Києва проводять семінар "Організація роботи зі зверненнями громадян у судах"

15 вересня 2017, 16:21

15 вересня 2017 року в місті Києві Національна школа суддів України спільно з Апеляційним судом міста Києва проводить підготовку працівників апарату Апеляційного суду міста Києва на семінарі на тему: “Організація роботи зі зверненнями громадян у судах. Розмежування звернень, запитів та клопотань відповідно до Законів України “Про звернення громадян”, “Про доступ до публічної інформації”,  “Про інформацію”, “Про доступ до судових рішень” “Про адвокатуру та адвокатську діяльність”,“Про статус народного депутата України”.

Для проведення заходу запрошено суддю Авдіївського міського суду Донецької області Олену Панченко, яка доведе до слухачів зміст теми семінару, презентує у форматі Power Point нові напрацювання в організації роботи зі зверненнями громадян у судах та зверне увагу на розмежування звернень, запитів та клопотань відповідно до Закону України “Про звернення громадян”.

У ході  семінару буде обговорено проблемні питання щодо Законів України “Про доступ до публічної інформації”,  “Про інформацію”, “Про доступ до судових рішень”, з якими стикаються учасники семінару під час виконання своїх професійних обов’язків.

Викладач  стисло,  доступно, інформативно, у вигляді корисних рекомендацій та порад розкриє зміст Законів України “Про адвокатуру та адвокатську діяльність”,“Про статус народного депутата України” .

Учасники семінару також обговорять та виконають  ситуативні завдання, які потребували творчого підходу.

Джерело