Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Апеляційний суд Закарпатської області створює належні умови для учасників судового процесу, відвідувачів та своїх працівників

14 вересня 2017, 18:12

Після завершення ремонтних робіт, у четвер, 14 вересня 2017 року, в  Апеляційному суді Закарпатської області відбулося відкриття залу судових засідань №2, де розглядають кримінальні справи та справи про адміністративні правопорушення. Для суддів та працівників апарату суду – це важлива і приємна подія, адже у даному приміщенні упродовж багатьох років ані поточних, ані капітальних ремонтів не було проведено.

(зал судових засідань №2 до і після ремонту)

В урочистостях взяли участь голова суду Ганна Фазикош, її заступник Федір Вотьканич та судді апеляційної інстанції краю. Керівник установи привітала колег з відкриттям оновленого приміщення, побажала успіхів і натхнення у подальші роботі. У відремонтованому й пристосованому  під потреби суду залі судового засідання нині створені належні умови для учасників судового процесу, відвідувачів суду, суддів та працівників апарату.

У залі судових засідань № 2, який розміщений на другому поверсі Апеляційного суду Закарпатської області, провели комплекс ремонтно-будівельних робіт. Приміщення повністю укомплектували необхідним комп’ютерним обладнанням та технікою. Зрештою, оновлений судовий зал відповідає усім  вимогам щодо здійснення правосуддя.

Джерело 

За повідомленням прес-служби суду