Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ВРП продовжила строк відсторонення від здійснення правосуддя судді Суворовського районного суду міста Одеси Костянтина Бобовського до 21 червня 2017 року

20 квітня 2017, 17:59

 Вища рада правосуддя розглянула клопотання першого заступника Генерального прокурора України Сторожука Д.А. про продовження строку тимчасового відсторонення судді Суворовського районного суду міста Одеси Бобовського Костянтина Юрійовича від здійснення правосуддя у зв’язку з притягненням до кримінальної відповідальності. Розгляд відбувся у присутності судді Суворовського районного суду міста Одеси Костянтина Бобовського.

Дослідивши клопотання та додані до нього матеріали, заслухавши доповідача – члена Вищої ради правосуддя Бенедисюка І.М., представника Генеральної прокуратури – прокурора відділу процесуального керівництва досудовим розслідуванням і підтримання державного обвинувачення управління нагляду за додержанням законів Службою безпеки України та Державною прикордонною службою України Департаменту нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні та координації правоохоронної діяльності Генеральної прокуратури України Василенка Сергія Володимировича, представника судді – адвоката Сільницького Ігоря Володимировича, Вища рада правосуддя ухвалила клопотання першого заступника Генерального прокурора України Сторожука Д.А. задовольнити, продовжити строк тимчасового відсторонення судді Суворовського районного суду міста Одеси Бобовського Костянтина Юрійовича від здійснення правосуддя у зв’язку з притягненням до кримінальної відповідальності строком на два місяці – до 21 червня 2017 року.