Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Привітання з Днем захисника України від Голови Ради суддів України та Голови Державної судової адміністрації України

14 жовтня 2016, 13:15

Шановні віськовослужбовці Збройних Cил України, батальйонів Міністерства внутрішніх справ України, бійці добровольчих батальйонів, ветерани другої світової війни, які боронили українську землю у складі радянської армії та у лавах українських повстанців!

Сьогодні разом з Вами ми відзначаємо свято українського війська, яке благословенне покровом Пресвятої Богородиці, виплекане прадідами, нащадками вільних козаків, відроджене дідами та утверджене внуками, які першими стали на захист суверенності, незалежності та цілісності України

Із давніх-давен українці особливо шанують оборонців рідної землі, які не шкодували життя і здоров’я заради свободи України та її народу. У боях за Батьківщину наші співвітчизники заслужено здобули славу неперевершених воїнів, яку гордо несуть на знаменах хлопці та дівчата, відстоюючи українські землі на Сході України. Тому, це свято спільне і для сивочолих ветеранів, і для тих, хто нині знаходиться на бойових рубежах, і для майбутніх захисників держави, і для наших берегинь, які в усі важкі часи завжди залишаються опорою для своїх коханих, синів, братів і чоловіків.

Низький уклін Вам, наші захисники, за високий героїзм і мужність, які Ви сповна віддаєте за щасливе майбутнє прийдешніх поколінь. Міцного Вам усім здоров’я, родинної злагоди, миру і благополуччя, успіхів у повсякденному житті, чистого неба та усіляких гараздів.

З повагою,

Голова Ради суддів України Валентина Сімоненко
Голова ДСА України Зеновій Холоднюк