Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Голова Державної судової адміністрації України вручив відзнаки працівникам ДСА України

23 серпня 2016, 17:43

            Голова Державної судової адміністрації України Зеновій Холоднюк та заступники Голови Ольга Булка і Людмила Гізатуліна привітали працівників ДСА України з нагоди відзначення Дня незалежності України.

Зеновій Холоднюк побажав усім миру та добра, достатку в родинах та щасливого життя в демократичній і вільній державі, якою, попри всі труднощі, стала Україна.

"25-ть років – це красива і життєстверджуюча дата, у якій закладено і становлення, і зміцніння, і змужніння, і прекрасна перспектива нашої держави. Я знаю, що на всіх цих етапах становлення держави є частка праці кожного з вас, праці ґрунтовної і плідної, за що вам велике спасибі", - сказав очільник ДСА України.

З нагоди 25-ї річниці незалежності України Голова Державної судової адміністрації України також вручив подяки та грамоти ДСА України працівникам установи.

Найперше, Зеновій Холоднюк привітав начальника відділу аудиту Олександра Лещенка з присвоєнням йому відповідно до Указу Президента почесного звання "Заслужений економіст України". 

А за сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, проявлену ініціативу, творчий підхід до виконання службових завдань та з нагоди Дня незалежності України почесними грамотами ДСА України було нагороджено Володимира Каленченка – завідувача режимно-секретним сектором Державної судової адміністрації України, Ганну Медвєдеву – начальника відділу організації оплати праці планово-фінансового управління Державної судової адміністрації України, Ірину Перебийніс – начальника відділу інформатизації управління інформатизації та судової статистики Державної судової адміністрації України.

Подяки Державної  судової адміністрації України отримали Ніна Денисова – начальник  відділу кадрового забезпечення управління з питань персоналу Державної судової адміністрації України та Юлія Колодяжна – головний спеціаліст відділу документального забезпечення управління організаційного забезпечення та контролю Державної судової адміністрації України. 

А начальник відділу бухгалтерської звітності управління бухгалтерського обліку та звітності Ірина Водолазкіна була удостоєна заохочувальної відзнаки Державної судової адміністрації України - нагрудного знаку "Знак пошани".