Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Проведено тренінг «Основи управління проектами інформатизації»

11 вересня 2009, 16:19

Проведено тренінг «Основи управління проектами інформатизації»

 

7-10 вересня 2009 року проектом USAID «Україна: верховенство права» спільно із Державною судовою адміністрацією України проведено тренінг «Основи управління проектами інформатизації» для керівництва ДСА України та керівників територіальних управлінь державної судової адміністрації.

Учасники зібрання протягом чотирьох днів ознайомилися із процесом управління проектами інформатизації, виокремили функції відділу з управління проектами, визначили правила управління проектами, опанували календарне планування проектів, розглянули управління ресурсами проекту та фінансовими ресурсами, управління ризиками проекту та оцінювання цих ризиків.

Консультант проекту USAID «Україна: верховенство права» Сюзан Ланєвські ознайомила присутніх із видами навчальної підготовки, альтернативами та частотою проведення тренінгів, оцінкою ефективності проведення навчальної підготовки.

Протягом тренінгу його учасники були розділені на групи та виконували практичні вправи із управління проектами та управління змінами проектів.

Також упродовж тренінгу було розглянуто оцінювання ефективності інформування громадськості із управління проектами інформатизації.

По завершенню тренінгу його учасники отримали відповідні сертифікати про володіння знаннями щодо основ управління проектами інформатизації.

 

Довідково:

«Україна: верховенство права» є спільним проектом Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та корпорації «Виклики тисячоліття» (MCC).

Реалізація Проекту USAID «Україна: верховенство права» розпочалася в квітні 2006 року. Перший етап Проекту тривав 18 місяців, другий етап розпочався у жовтні 2007 року і триватиме до липня 2010 року. Проект спрямований на посилення верховенства права, а також підвищення рівня обізнаності суспільства про суть і про хід судово-правової реформи. Проект має дві основні мети: підвищення прозорості і підзвітності судової системи, а також ухвалення стратегії і здійснення реформи законодавства на основі верховенства права і боротьби з корупцією.

Для досягненнях своєї мети Проект тісно співпрацює з Секретаріатом Президента України, Міністерством юстиції України, Національною комісією із зміцнення демократії та утвердження верховенства права, Верховною радою України, Верховним Судом України, Вищим адміністративним судом України, Державною судовою адміністрацією України, Академією суддів України та ін.

Проектом означено виконання 5 завдань. Серед них — підвищення рівня правової обізнаності громадськості, а також рівня кваліфікації суддів і працівників судів і визначення проблем, негайне рішення яких сприятиме прозорості і підзвітності в судовій системі.