Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Уряду запропоновано врегулювати питання оплати праці працівників органів судової системи

26 квітня 2016, 17:52

Голови Конституційного Суду України, Верховного Суду України, Вищої ради юстиції, Ради суддів України та інших органів судової системи України звернулись із спільним листом до Прем’єр-міністра України з метою внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України щодо врегулювання питань оплати праці державних службовців, оскільки в переліку посад державних службовців відсутні працівники органів судової системи, які визначені процесуальним законодавством України.

 Голова Державної судової адміністрації З. Холоднюк звернувся до Прем’єр-міністра України  В. Гройсмана з пропозиціями про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України про оплату праці державних службовців та працівників патронатних служб, оплати праці деяких працівників органів судової системи України, що наразі залишаються не врегульованими.

За попередньою інформацією, якою володіє Державна судова адміністрація України, розгляд зазначених змін до постанов Кабінету Міністрів України про оплату праці відбудеться на засіданні Уряду 27 квітня 2016 року.