Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Призначено начальника ТУ ДСА України в Київській області

24 вересня 2014, 16:46

Наказом Голови Державної судової адміністрації України від 22 вересня 2014 року на посаду начальника територіального управління Державної судової адміністрації України в Київській області призначений Назір Бадахов.

Назір Бадахов має значний досвід роботи в судовій системі: працював з лютого 2004 року по червень 2005 року на посаді першого заступника начальника територіального управління Державної судової адміністрації України в Донецькій області, з червня 2005 року по вересень 2014 року на посаді начальника цього ж територіального управління.

24 вересня 2014 року очільник ДСА України Зеновій Холоднюк представив трудовому колективу територіального управління та керівникам апаратів всіх місцевих судів Київської області нового керівника та побажав успіхів у роботі на новій посаді, мудрості у прийнятті рішень та нових звершень.

Також Голова ДСА України поінформував працівників територіального управління ДСА України в Київській області про фінансове  та організаційне забезпечення судів у поточному році і повідомив про попередні розрахунки, доведені Міністерством фінансів України, щодо фінансового забезпечення органів судової влади на наступний рік, звернувши увагу на окремі проблеми у зв’язку із складною економічно-політичною ситуацією в країні.

Зеновій Холоднюк наголосив на тому, що пріоритетним завданням органів ДСА України в цьому році є підвищення рівня заробітної плати працівників апаратів судів. Керівник ДСА України зазначив, що за рахунок понадпланових надходжень коштів судового збору до спеціального фонду державного бюджету Мінфіном за поданням ДСА України судам загальної юрисдикції збільшено на серпень поточного року фонд оплати праці разом з нарахуваннями на  60,0 млн гривень. У вересні 2014 року також планується збільшити фонд оплати праці на 70,0 млн гривень тим судам загальної юрисдикції, в яких рівень середньомісячної заробітної плати працівникам апаратів судів складає менше 2 700 гривень за річними бюджетними призначеннями.