Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Завершив роботу круглий стіл «Важливість розробки та впровадження моделі комунікаційної стратегії суду»

17 січня 2012, 17:36

17 січня 2012 року в м. Івано-Франківськ завершив роботу дводенний круглий стіл «Важливість розробки та впровадження моделі комунікаційної стратегії суду».

Учасники засідання протягом другого дня роботи обговорили зміст та значення комунікаційної стратегії в органах державної влади, особливості інформаційної політики в судовій владі, виконання норм Закону України «Про доступ до публічної інформації», а також узагальнили реальні потреби судів у налагодженні діалогу з громадськістю та наступні кроки із формування концепції єдиної інформаційної політики судової влади України.

Зокрема, серед рекомендацій, що напрацювали учасники круглого столу, є проведення роботи (тренінгів, круглих столів) із представниками судової міліції з метою уніфікування стандартів пропускного режиму, вироблення критеріїв інформації з обмеженим доступом в суді, проведення тренінгів із співробітництва зі ЗМІ.
 
Керівник Проекту «Україна: справедливе правосуддя» Девід Майкл Вон, завершуючи роботу круглого столу, відзначив, що Проект до березня забезпечить публікацію видання, що узагальнить роботу круглого столу, до кінця квітня спільно з Робочою групою з питань інновацій Державної судової адміністрації України Проект забезпечить напрацювання попередньої комунікаційної стратегії та інформаційної політики суду.

Довідково:
Круглий стіл "Важливість розробки та впровадження моделі комунікаційної стратегії суду", який відбувся 16-17 січня 2012 року за підтримки Ради суддів України, Державної судової адміністрації та Проекту Агентства США з міжнародного розвитку «Україна: справедливе правосуддя».