Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Робочий візит Голови Державної судової адміністрації України Зеновія Холоднюка до міста Харкова

02 червня 2014, 14:00

30 – 31 травня 2014 року відбулася робоча поїздка Голови Державної судової адміністрації України Зеновія Холоднюка до міста Харкова.

Голова ДСА України відвідав Харківський апеляційний адміністративний суд, Харківський апеляційний господарський суд, Валківський районний суд Харківської області, територіальне управління Державної судової адміністрації України в Харківській області та зустрівся з їх керівництвом, а також відвідав апеляційний суд Харківської області.

У рамках робочої поїздки Голова ДСА України на запрошення ректора Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, заслуженого діяча науки і техніки України, академіка Національної академії наук України, Героя України Василя Тація взяв участь в урочистостях з нагоди завершення навчання та присвоєння освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» випускникам Інституту підготовки кадрів для органів юстиції України.

Голова ДСА України привітав випускників, керівництво та працівників Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого із успішним завершенням навчального року, вручив дипломи з відзнакою випускникам та запросив їх на роботу до органів судової системи.

Під час зустрічі Голови ДСА України Зеновія Холоднюка із ректором Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого Василем Тацієм було обговорено питання стосовно виділення з нового навчального року окремої навчальної дисципліни «Судове адміністрування» для студентів, які готуються для працевлаштування до Державної судової адміністрації України та її територіальних органів.